Om oss

Om oss

Hej och välkommen till Rönnlunds Foto Vi är 2 starkt engagerade fotografer som hjälper både privatpersoner och företag med olika typer av fotouppdrag.

Medlem i SFF , Svenska fotografers förbund.

Vi jobbar i par på alla uppdrag, ja för kostnaden av en. 

Man kan inte komma ifrån att vi män och kvinnor ibland ser saker på olika sätt och i kombinationen mellan oss får vi ett mycket bra resultat som våra kunder gillar.

 

Vi har vårt kontor i Södra Haninge där vi sambor och har våran kompletta fotostudio.

I början gjorde vi våra flesta jobb i Stockholmsområdet men nu åker vi runt i Sverige och i flera år även gjort reklamjobb utomlands.

Redan från starten har vi haft kontakt med ett flertal föreningar/företag som återkommande tar hjälp av Rönnlunds Foto.

 

Vi gör företagsporträtt, uppvisningar, event, tävlingar och bokbilder.

Ni kan se vår logga och bilder på flera företagsbilar ute på stan.

Just ni samarbetar vi med Aifo AB, Kitch´n, Blästerkungen, Utö Värdshus, Haninge Dansstudio, Kameradoktorn, Svenska Bilsportförbundet, Hammarby Foto, Svenska landslaget i Amerikansk Fotboll, Självförsvarsskolan, Haninge Budoklubb samt flera lokala idrottslubbar.

 

För privatpersoner gör vi bröllop, dop, porträtt, fester-skolavslutningar, svensexor/möhippor. Vi fotar era husdjur i både porträtt och vid tävlingar.

När vi gör barnporträtt/familjebilder så åker vi hem till er där barnen känner sig trygga. Vid behov tar vi med oss våra bärbara studioblixtar från Elinchrome. Annars står det färdigt riggat hemma i vår fina studio så välkomna hit.

Vi har nära samarbete med Aifo/ Elinchrome och använder deras kraftfulla batteridrivna studioblixtar. 

Vi bloggar även på Aifos hemsida efter tester av deras produkter.

 

Vid intresse så ordnar vi grundläggande utbildning i fotografering och gör sedan utflykter där vi övar våra färdigheter. Vi bestämde oss redan från början att inte specialsera oss i någon del av fotograferingen. Det ångrar vi inte då vi fått en bredare erfarenhet och det ger även glädje och kraft till stort engagemang.

 

Jan är våran ögonblicksfotograf i sport/action samt porträtt och studiofotografering, Lotta kompletterar med sin kvinnliga känsla för detaljer, närbilder och stil på bröllopen där vi samarbetar som bäst. På våra uppdrag ansvarar Lotta för produktbilder/mäklarbilder och maträtter samt detaljer. Hon assisterar även Jan vid porträttuppdragen.

 

Privat trivs vi mycket bra i skog och mark och självklart följer våra kameror med ut.

Vi är förberedda med komplett utrustning som behövs för våra uppdrag.

Jan är NPS medlem i Nikon och det ger oss full service på kameraprylarna och på kort tid så inget uppdrag blir inställt.

 

Rönnlunds Foto är registrerat som enskild firma år 2011 och är godkänd för FA-skatt.

Vi brinner verkligen för det här och känner oss stolta att kunna säga att många av våra kunder återkommer. Vi lämnar alltid garanti på att kunden skall vara nöjd innan jobbet är klart.

 

 

 

 

 

 

Omdömen

Två helt otroliga fotografer som snabbt hamnar en väldigt nära hjärtat! Alla bilder de tar blir magiska! Vi har fotat både bröllop och gravidfoton med Lotta och Janne och kan inget annat än att rekommendera detta fantastiska fotograf-par 😍❤️

Sofia & Jimmy Kilberg.Lotta & Janne är inte bara fantastiska fotografer utan dom bidrar med så mycket värme o kärlek också❤️

Linda MalmenbornHar precis fått hem fotona från fotograferingen av min nyfödda dotter och familj.
Otroliga bilder 😍❤️
Grymt duktiga fotografer som verkligen brinner för sina yrken!
Kan varmt rekommendera och kommer definitivt kontakta er framöver!

Annika Matilda

Här skriver vi om projekt och kurser vi har

April

Maj

6 Produktbilder i studio och Najadens Gym 


19 Porträtt familj husdjur studio


30 Valborgsfirande/foto Rudans Gård4 Bröllop halvdag Tyresö


25 Bröllop heldag Huddinge