Om oss

 

 

 

 

 

 

Rönnlunds Foto

Om oss

 

Jan Rönnlund och Lotta Eriksson

Fotografer

Rönnlunds Foto

Vi finns även på Instagram :

ronnlundsfoto

Kika gärna in på våran blogg också där vi visar lite från våra utflykter och uppdrag.

        www.blogg.ronnlundsfoto.se


Hej och varmt välkommen till Rönnlunds Foto.


Vi är 2 st  starkt engagerade fotografer som  hjälper både företag och privatpersoner med olika typer av fotograferingar..


Medlem i SFF

Svenska Fotografers Förbund.


Vi jobbar i par på alla uppdrag ( ja för kostnaden av en) och det ger både mer tillfällen/vinklar /ögonblick och mer kvaliteé.


Man kan inte komma ifrån att vi män och kvinnor ibland ser saker på olika sätt och i kombinationen mellan oss får vi ett mycket bra resultat som våra kunder gillar.


Vi har vårt kontor i Sollentuna där vi sambor.

I början gjorde vi våra flesta jobb i Stockholmsområdet men vi åker även  runt i Sverige på olika bröllopsjobb och nyligen utomlands på reklamjobb.


Redan från starten har vi haft kontakt med ett flertal företag/föreningar som återkommande  tar hjälp av Rönnlunds Foto.

Vi gör  företagsporträtt, uppvisningar och event, tävlingar, reklamjobb och bokbilder. Ni kan se våran logga och bilder på  företagsbilar.


Just nu samarbetar vi med  Ekeby Loge, Kitch´n, Blästerkungen, Utö Värdshus, Svenska Rallyförbundet, Haninge Dansstudio, Hammarby Foto,  Svenska Landslaget i Amerikansk fotboll,  Självförsvarsskolan, Haninge budoklubb samt flera lokala idrottsklubbar.


För privatpersoner gör vi bröllop, dop, porträtt, fester-tillställningar, skolavslutingar, svensexor/möhippor. Vi fotar  era husdjur i både porträtt och vid tävlingar.

När vi gör barnporträtt/familjeporträtt åker vi gärna till er hemmiljö, där barnen känner sig mest trygga. Vid behov tar vi med oss våra studioblixtar.

Vi använder Elinchromes mycket stabila och kraftfulla studioblixtar "on location" och har ettt visst samarbete med deras leverantör i Stockholm : AIFO. Där vi bloggat efter test av våra blixtar.


Vid intresse ordnar vi grundläggande utbildning i fotografering och gör sedan utflykter där vi övar våra färdigheter.


Vi har redan i början bestämt oss för att inte specialisera oss på någon del av fotograferingen.

Vi ångrar inte detta utan tvärtom så har det gett oss en bred erfarenhet ,

glädjen av variation och kraft till stort engagemang.


Jan är den av oss som är mest inriktad på ögonblick i sport/action/ porträtt/natur-djur.

Lotta kompletterar med sin kvinnliga känsla för stil i porträtt /bröllop

då samarbetar  vi också som bäst. I våra uppdrag brukar Lotta vara den som ansvarar för produktfoto/mäklarbilder och detaljer.


Privat trivs vi mycket bra i skog och mark och självklart följer våra kameror med ut .


Vi är förberedda med  komplett utrustning som behövs för olika typer av fotografering.


Jan är NPS medlem i Nikon och det innebär full service på kameraprylarna på kort tid så våra uppdrag blir inte inställda.


Rönnlunds foto är registrerad som enskild firma år 2011 och är godkänd för FA-skatt.


Vi brinner för det här och känner oss extra glada & stolta över att många av våra kunder hör av sig igen. Vi lämnar alltid garanti på att kunden skall vara nöjd innan jobbet är klart.